Ylimaksamisesta säästämiseen: Saat enemmän irti seuraavasta Amazon-tilauksestasi

 

By Karen Ash

Oletko kyllästynyt ylimaksamiseen Amazonilla? Haluatko saada parhaat tarjoukset suositulla verkkokauppapaikalla ilman ylimääräistä vaivaa? Jos näin on, et ole yksin. Monet ihmiset maksavat tietämättään liikaa Amazonilla, koska heillä ei ole tietoa saatavilla olevista alennuksista ja tarjouksista. Tähän tulee kuvaan Karma.

Karma on ILMAINEN selaimen laajennus ja mobiilisovellus, joka toimii taustalla säästääkseen sinulle rahaa Amazonilla etsimällä automaattisesti kuponkeja kassalla, ilmoittaen hintojen laskuista ja tuotteiden saatavuudesta. Karma antaa sinulle käteispalautusta jokaisesta ostoksesta suojaten samalla tietosi korkeimmalla salauksella. Yli 4 miljoonan käyttäjän kanssa ympäri maailman on selvää, että Karma on muodostunut suosituksi työkaluksi älykkäille ostajille, jotka haluavat venyttää dollareitaan.

Karma on yhteistyössä yli 100 000 jälleenmyyjän kanssa, mukaan lukien Amazon, kaikkien ostostarpeidesi yksittäinen kauppapaikka. Joten seuraavan kerran, kun lähdet ostoshulluttelemaan Amazonilla, varmista, että sinulla on Karma tekemään kokemuksestasi vielä parempi.

Kuinka käyttää Karmaa Amazonilla:

Ensinnäkin, lataa selaimen laajennus tai mobiilisovellus ja jatka ostoksiasi kuten tavallisesti. Niin kauan kuin työpöydän laajennus on aktivoitu, voit shoppailla sydämesi kyllyydestä, kun Karma tekee taikuutta taustalla, skannaten internetiä kuponkien, tarjousten ja jopa vastaavien tuotteiden varalta.

Kun olet löytänyt mieleisesi tuotteen, napsauta Karma-kuvaketta näytön oikeassa reunassa. Täällä näet löydetyt kuponit tai voit hyödyntää Karmalle luomiasi toivelistoja ja tallentaa tuotteen myöhempää käyttöä varten! Olitpa sitten ostoksilla yksinomaan Amazonilla tai muiden jälleenmyyjien kanssa, Karma varmistaa silti, että saat parhaat tarjoukset.

Miksi käyttää Karmaa Amazonilla:

Når du er klar til å fullføre kjøpet på Amazon, trer Karma i aksjon. Den søker automatisk etter kuponger og rabatter som kan brukes på kjøpet ditt, og hjelper deg med å spare penger uten engang å tenke på det. Og hvis du er redd for å gå glipp av et godt tilbud, ikke bekymre deg – Karma gir deg også varsler om prisfall, slik at du kan være sikker på å få den beste mulige prisen.